Concertagenda

• Zaterdag 15 december 2018: Strijp zingt
      Trudokerk, Eindhoven
      aanvangstijd: 17.00u

Concert door Eindhovens Senioren Orkest, Strijps Kerkkoor, EBS schoolkoor, Vokollage, Ellen Gruijters, organost Dirk Moree, Karel de Jong en het Strijps Kamerkoor.

• 22 december 2018
    Kerst met het Strijps

Uitvoeringen:

• Zaterdag 22 december 2018: Kerst met het Strijps (flyer)
      Petruskerk, Kloosterdreef 31, Eindhoven
      aanvangstijd: 20.00u, kerk open vanaf 19:30u.

Ook dit jaar verzorgt het Strijps Kamerkoor weer een sfeervol kerstconcert. Onder leiding van Wilko Brouwers voeren we werken uit van verschillende componisten, in uiteenlopende stijlen. Van ingetogen verwachting via stille verwondering tot jubelend feestgezang, nemen we u mee door vervlogen tijden en langs hedendaagse werken waarin de komst van het Kerstkind bezongen wordt. Leerlingen van de dansopleiding van het CKE komen de kerstmuziek dansend extra kracht bijzetten. U bent van harte welkom dit vrij toegankelijke concert bij te wonen.
    Dit jaar zingen we in de prachtig verlichte Sint Petruskerk te Eindhoven, waar we door De Vrienden van Sint Petrus gastvrij worden ontvangen. Wij wensen u een mooie kersttijd toe!