"Een kijkje in de keuken van de componist"

Zaterdag 9 maart a.s.
Maria Magdalena kerk, Boschdijk 354 te Eindhoven
Het parkeer terrein van de kerk is via de Jan Duikerlaan te bereiken.
Toegang €5,00 ( incl. koffie en thee )
vrienden en sponsoren gratis

Onze dirigent Wilko Brouwers heeft in de loop der jaren meerdere composities voor het Strijps Kamerkoor geschreven.
In 2006 zongen we samen met het Valkenswaards Kamerkoor, het Eindhovens Jeugdkoor, een bassolist en meerdere instrumentalisten zijn "Rorate coeli".Bij het 50-jarig bestaan in 2009 zongen we zijn "Quinquaginta" voor gemengd koor en countertenor.En in 2014 voerden we samen met Vocaal Ensemble Silhouet en meerdere instrumentalisten zijn compositie "Michael's Day" uit.
Van "Herinnering aan Holland", "Moeder" en "Een kind geboren in Betlehem" maakten we opnames die u op You Tube kunt beluisteren, zie de beeld en geluid pagina.

Nu is Wilko bezig met een nieuw stuk dat we willen gaan uitvoeren tijdens de komende Nationale Boekenweek.

Hoe gaat dat nu in zijn werk: de route van het lezen van een tekst naar het "omtoveren" van die tekst tot een compositie? Tijdens deze avond, die ongeveer 1 uur zal duren, licht Wilko zoveel mogelijk tipjes van de sluier op en laat u meekijken en -luisteren over de schouder van de componist. U bent van harte uitgenodigd!!

Aanmelden voor deze avond kan door het sturen van een email naar: secretaris@strijpskamerkoor.nl

Vacatures

Het Strijps Kamerkoor is op zoek naar twee sopranen en een tenor en op projectbasis een alt. Als je er zelf een bent of een kandidaat kent kun je contact met ons opnemen.