Vacatures

Het Strijps Kamerkoor is op zoek naar een alt en twee bassen. Als je er zelf een bent of een kandidaat kent kun je contact met ons opnemen.

STRIJPS ON TOUR 2017

Met het programma STRIJPS ON TOUR gaat het Strijps Kamerkoor uit Eindhoven op reis door het muzikale landschap van de koorliteratuur. Een aaneenschakeling van grootse, verstilde, opzwepende, speelse en meeslepende koorwerken, gezongen door een prachtig koor dat qua programmering Ún presentatie graag ook naast de betreden paden loopt. Afhankelijk van de locatie en de beschikbare tijd kan het programma op verschillende manieren worden samengesteld. In de voorbereiding van STRIJPS ON TOUR wordt het koor gecoacht door een professionele choreograaf.

Het Strijps Kamerkoor laat zich in de periode april-juni 2017 graag uitnodigen op plekken waar het goed klinkt, waar ruimte is voor diverse kooropstellingen en waar interactie met het publiek mogelijk is.Neem contact op met de secretaris indien u een geschikte locatie weet!