Boekenweekproject

Tijdens de Nationale Boekenweek (23 t/m 31 maart) met het thema 'De moeder de vrouw' heeft het Strijps Kamerkoor een programma uitgevoerd in de bibliotheek Eindhoven en Den Bosch. Om dit mogelijk te maken zijn we een crowdfunding-actie gestart. We zijn ongelooflijk blij met het resultaat daarvan: we hadden als doel gesteld €1000,- te verkrijgen en dat is meer dan gelukt.

Iedereen die hieraan heeft bijgedragen: BEDANKT!

Hieronder een korte impressie van respectievelijk het optreden in de bibliotheek in Eindhoven (24 maart), het zingen op het station in Eindhoven (31 maart).

Optreden Bibliotheek
Optreden 24 maart, Bibliotheek Eindhoven, m.m.v. Marjon Strijk, sopraan
Optreden Station Eindhoven
Optreden 31 maart, stationshal Eindhoven, Conventie (op tekst Piet Mondriaan)

Speciaal voor deze Boekenweek is het gedicht 'De Moeder de vrouw' van Martinus Nijhoff, door Wilko Brouwers op muziek gezet. Het Strijps Kamerkoor en soliste Marjon Strijk hebben de première hiervan gezongen. Voor zowel het publiek als voor ons was ook dit een succes. Kon u er niet bij zijn, en wilt u toch weten hoe het klonk? Dan kunt u zich verheugen: we gaan van dit stuk een aparte opname maken.

Fotosessie

Na het optreden in de bibliotheek Eindhoven op 24 maart, zijn er foto's gemaakt van het koor: enkele daarvan vindt u terug op de website. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij Het koor > Zangers

Vacatures

Het Strijps Kamerkoor is op zoek naar twee sopranen en een tenor en op projectbasis een alt. Als je er zelf een bent of een kandidaat kent kun je contact met ons opnemen.