Studieweekend

Het Strijps Kamerkoor streeft ernaar om minstens eenmaal per jaar een studieweekend te organiseren. Soms is dit enkele weken voor een concert, om de laatste puntjes op de i te zetten. Meestal is er ook ruimte voor extra workshops waarbij aandacht gegeven wordt aan onderwerpen als stemvorming, ritme of iets anders ter ondersteuning van de kwaliteit van ons koor. Maar natuurlijk is het vooral erg leuk om met elkaar een weekend lekker muziek te maken en te ontspannen.

studieweekend4
studieweekend2

Naast de repetities en workshops, wordt er hard gewerkt om een leuke invulling te geven aan de zaterdagavond. Iedereen draagt een steentje bij met een optreden voor eigen publiek.

De laatste paar keer is gelogeerd in kampeerboerderij "De Stevert" in Steensel. De grote gezamenlijke ruimte is ideaal voor koorrepetities. Meestal wordt het gepland ergens in het voorjaar. Een studieweekend duurt meestal van zaterdagochtend tot zondagmiddag.

studieweekend1
studieweekend3