Concerten

Concertagenda

Zet het alvast in uw agenda: op 13 november zal het Strijps Kamerkoor een muzikale bijdrage leveren aan de Augustijnendag in Eindhoven. Hoe het er precies uit gaat zien, wordt i.v.m. corona pas later bekend.

4 november 2021 – 20:00

Op donderdagavond 4 november zingt het Strijps Kamerkoor haar eerste concert van 2021: ‘Lief en Leed’, in de cyclus van ‘Concert in de Lambertuskerk’. Zie voor meer informatie ook ‘concertagenda’ bij:
Stichting Behoud Lambertuskerk – Vessem

25 december 2020 – 13:00

Een muzikaal kerstpakket in tijden van corona, getiteld ‘OUTSIDERS’ door het Strijps Kamerkoor in buitengewone samenstelling. Wat kun je als koor doen als zingen in groepsverband verboden is? Het Strijps Kamerkoor zocht én vond een oplossing, want Kerst zonder koormuziek is ondenkbaar!
We wensen u sfeervolle kerstdagen en een  gezond nieuw jaar waar veel muziek in zit!

www.eindhovenfestival.nl