Concerten

Concertagenda

2021-11-13 13:30:00

Op 13 november zal het Strijps Kamerkoor een muzikale bijdrage leveren aan de Augustijnendag in Eindhoven. De viering start om 14 uur. Het thema van deze Augustijnendag is ‘Nadenken over vriendschap’. Filosoof Paul van Tongeren, de nieuwe Denker des Vaderlands, neemt ons mee in zijn beschouwingen over vriendschap. Dit doet hij onder andere aan de hand van de vele aantekeningen die
Augustinus over dit onderwerp maakte. Welwillendheid en wederkerigheid waren voor Augustinus cruciaal. Vanaf 15.30 zingt het koor enkele werken in aansluiting op het thema.

Aanmelden kan vóór 10 november via augustijnendag@dela.org.
Deelname is kosteloos. Er wordt bij de ingang naar een geldige QR-code en een legitimatiebewijs gevraagd. Voor de livestream krijgt u na inschrijving een link toegestuurd.

Voor meer informatie en aanmelding, zie:
Augustijnendag – DOMUSDELA – Ontmoeten ▼ Vieren ▼ Verblijven

25 december 2020 – 13:00

Een muzikaal kerstpakket in tijden van corona, getiteld ‘OUTSIDERS’ door het Strijps Kamerkoor in buitengewone samenstelling. Wat kun je als koor doen als zingen in groepsverband verboden is? Het Strijps Kamerkoor zocht én vond een oplossing, want Kerst zonder koormuziek is ondenkbaar!
We wensen u sfeervolle kerstdagen en een  gezond nieuw jaar waar veel muziek in zit!

www.eindhovenfestival.nl